Vacatures

Het lokaal bestuur van Kraainem is in volle expansie en wil meer dan ooit een organisatie zijn die kwaliteit aflevert, een hoge output heeft en deze kan realiseren binnen een goede mentaliteit en een positieve bedrijfscultuur waarbij de waarden positiviteit, respect, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden.

Daarom gaan wij in 2023 volop op zoek naar nieuwe medewerkers die graag hun steentje willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een professionele en moderne organisatie en deel willen uitmaken van één van onze teams van gemotiveerde medewerkers die het allerbeste voorhebben met elkaar én de organisatie!

Solliciteer nu!

Het lokaal bestuur is momenteel op zoek naar:

Jobstudenten

Solliciteer binnenkort!

In 2024:

  • Omgevingsambtenaar A1a-A3a
  • Administratief medewerkers team omgeving en team openbaar domein en patrimonium C1-C3
  • Dossierbeheerders team burgerzaken C4-C5
  • Deskundige omgeving B4-B5
  • Technische medewerkers (gebouwen, toezicht sporthal,…)

Spontaan solliciteren

Functies via uitzendarbeid

  • Administratief medewerker ruimtelijke ontwikkeling (omgeving/openbaar domein en patrimonium) C1-C3

Taalkennis

Bij het raadplegen van onze vacatures zal je merken dat er gesproken wordt over ‘de vereiste over de taalkennis’ (deze vereiste wordt opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18/07/1966). Concreet betekent dit het volgende: 

  • Heb je je diploma in het Nederlandstalig onderwijs behaald, dan dien je in het bezit zijn van een Selor attest, art.9§2 met bewijs van de elementaire kennis van het Frans voor een functie waarbij je contact hebt met het publiek.
  • Heb je je diploma in het Franstalig of anderstalig onderwijs behaald, dan dien je in het bezit zijn van een Selor attest met bewijs van de kennis van het Nederlands (het niveau is afhankelijk van de diplomavoorwaarde). 

Alleen Selor is bevoegd om bovenstaande taalkennis vast te stellen. Meer informatie over de taaltesten kan je vinden op www.selor.be.

Ook technisch medewerkers dienen bovenstaande taalkennis aan te tonen. Dit heeft als gevolg dat ook zij een kopie van hun hoogst behaald diploma/studiegetuigschrift bij hun kandidatuur dienen te bezorgen.

Vrijwilligerswerk

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij Huis van het Kind Kraainem of OCMW? Raadpleeg deze pagina.

Werken bij de overheid

Op zoek naar een job bij de overheid? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks nieuwe vacatures bij lokale overheden. Je kan er ook terecht met vragen over het werken bij de overheid.