Bouw mee aan onze gemeente van de toekomst!

Gepubliceerd op vr 08 oktober 2021
Hoe ziet Kraainem er voor jou uit in de toekomst?

Hoe kunnen nieuwe (digitale) technologieën in Kraainem mee zorgen voor een vlottere mobiliteit, een kleinere afstand tussen inwoners en het bestuur, meer veiligheid, betere voorzieningen en dat alles met aandacht voor milieu en klimaat?

Vanaf begin oktober 2021 gaat het gemeentebestuur aan de slag met een participatieproject en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Met een grote burgerbevraging willen we te weten komen hoe jij de (digitale) toekomst van Kraainem ziet, namelijk Kraainem als Smart City. Wat zijn jouw noden en verwachtingen? De antwoorden verwerken we dan in een toekomstgericht actieplan. Het doel: een duurzaam en efficiënt Kraainem, op maat van onze inwoners.

Laat je stem horen! Je kan de bevraging invullen op www.mijnslimmegemeente.kraainem.be. Wie niet over internet beschikt, kan een papieren exemplaar ophalen aan het onthaal van het gemeentehuis of bellen naar 02 719 20 40. Alle inwoners krijgen ook per brief een uitnodiging om de bevraging in te vullen.

De enquête loopt tot eind oktober 2021. De antwoorden worden anoniem verwerkt door het onderzoeksbureau Indiville. Bij vragen of opmerkingen over deze enquête kan je terecht bij Indiville: Jo Steyaert via jo@indiville.be of Jurgen Minnebo via jurgen@indiville.be.

Tegen het eindejaar maken we de resultaten bekend.

Alvast bedankt voor je deelname, we zijn benieuwd naar jullie mening!

Openingsuren en contact

Team communicatie & participatie

adres
Arthur Dezangrélaan 17
1950 Kraainem
tel.
02 719 20 62
e-mail
info@kraainem.be