Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Het Huis van het Kind Kraainem opent haar deuren!

Gepubliceerd op ma 06 september 2021
Het ‘Huis van het Kind Kraainem’ wordt een feit: wij zullen de deuren openen op 18 september 2021 in het Agoragebouw, Patronaatstraat 9. Spring gerust eens binnen tussen 11 uur en 16 uur, er zal animatie zijn!

U kan in het huis van het Kind terecht met allerhande vragen betreffende zwangerschap, kinderopvang, opvoeding, gezondheid, vrije tijd, … kortom: alles wat te maken heeft met baby’s, kleuters, kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 tot 24 jaar. Verschillende partners staan mee garant voor een goede begeleiding en voor het verstrekken van nuttige inlichtingen.

Er zal ook een boekenruilbox, een infotheek en een ideeënbus staan: kom hier gerust eens voor langs.

Het babycafé ‘BLABLA’ zal op woensdagvoormiddag gehouden worden van 9.30 uur tot 11.30 uur: ouders/grootouders van kindjes van 0 tot 3 jaar zullen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en ideeën opdoen terwijl de kindjes in een veilige ruimte kunnen spelen.

Begin 2022 gaan we ook van start met de speel-O-theek ‘SCOUBIDOU’ maar hierover hoort u later meer.

Kom gerust langs! Wij zullen voor u klaarstaan, elke werkdag van 9u tot 12u (behalve op vrijdag)!

Het ‘Huis van het Kind’ steunt ook het project ‘Generatie Rookvrij’: kinderen de kans geven om rookvrij op te groeien is namelijk één van onze streefdoelen.