Vaccinatie zonder afspraak met Pfizer op 30 augustus en 10 september

Gepubliceerd op do 26 augustus 2021
Maandag 30 augustus tussen 17.00 uur en 20.00 uur en vrijdag 10 september tussen 17.00 uur en 20.00 uur is er een vaccinatiemoment zonder afspraak met het Pfizer vaccin.
 
Alle inwoners van Kraainem (en Wezembeek-Oppem en Zaventem) die minstens 18 jaar zijn en nog geen eerste vaccin kregen, zijn welkom met hun identiteitskaart in het vaccinatiecentrum Skyhall/de Maalderij.
 
 
Opgelet! Het vaccinatiecentrum voor de inwoners van Wezembeek-Oppem (en Kraainem en Zaventem) verhuist.
Komt u voor 1 september voor een vaccin, dan begeeft u zich naar de Skyhall, in het luchthavengebouw, naast de vertrekhal van Brussels Airport.
Laat u zich op 1 september of erna vaccineren, dan begeeft u zich naar de Maalderij, in Sterrebeek (Walenhof 17, 1933 Sterrebeek).
 
Het vrije vaccinatiemoment van 30 augustus gaat dus door in de Skyhall. Dat van vrijdag 10 september zal in de Maalderij plaatsvinden.
 
 
Ook wie eerder een vaccin weigerde of nog wacht op een eerste prik met een ander vaccin kan langskomen. Met Pfizer bent u na de eerste prik gedeeltelijk beschermd. Twee prikken zijn noodzakelijk voor een volledige bescherming. Bij uw eerste prik krijgt u een afspraak voor de tweede inenting. Informatie over het vaccinatiecentrum vindt u hier: VaccinatieCentrum Skyhall/de Maalderij Zaventem
 
Een afspraak maken hoeft niet, maar zorgt natuurlijk voor zekerheid (bel het callcenter 02 713 87 15). Online inboeken met een opnieuw geactiveerde code kan ook.