Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vaccinatiecentra

Gepubliceerd op vr 29 januari 2021
In de eerstelijnszone Druivenstreek wordt hard gewerkt om de vaccinatiecentra voor onze burgers klaar te krijgen. We zorgen ervoor dat het vaccineren aangenaam, veilig en duurzaam kan gebeuren.

Onderaan bij 'downloads' vind je het persbericht dat de opening van de vaccinatiecentra aankondigt.

Alle lokale besturen werken momenteel aan de oprichting van vaccinatiecentra ten einde hun inwoners te laten vaccineren tegen het coronavirus.

Kraainem werkt in dit kader samen met Wezembeek-Oppem, Zaventem, Tervuren, Overijse en Hoeilaart, de gemeenten die deelnemen in de Eerstelijnszone Druivenstreek.

De 6 gemeenten gingen op zoek naar de meest geschikte locaties op hun grondgebied. Rekening houdende met verschillende criteria beslisten de burgemeesters vandaag om twee vaccinatiecentra op te richten:

  • De Skyhall op Brussels Airport in Zaventem - voor de inwoners van Kraainem, Wezembeek-Oppem en Zaventem;
  • De Markthal in Overijse – voor de inwoners van Overijse, Hoeilaart en Tervuren.

Wij doen langs deze weg graag een warme oproep aan onze inwoners om zich als vrijwilliger aan te bieden, zowel voor medische als administratieve bijstand. Alle hulp is welkom!

Voor wat betreft de inentingen zelf worden planning & uitnodigingen door de Vlaamse Overheid verzorgd. Opgelet: de prioriteiten omtrent vaccinatie worden niet door de gemeente noch door de burgemeester bepaald.

Je zal hier ten gepaste tijde over worden geïnformeerd. Algemene info over vaccinatie vind je op info-coronavirus.be.

Hieronder het persbericht dat de opening van de vaccinatiecentra aankondigt.

Meer info: corona@kraainem.be