naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Bezoek het jobcafé

Gepubliceerd op wo 12 februari 2020
7 maart

Het lokaal bestuur van Kraainem organiseert een jobcafé op zaterdag 7 maart 2020 van 10 tot 14 uur!

Het lokaal bestuur van Kraainem is in volle expansie en wil meer dan ooit een organisatie zijn die kwaliteit aflevert, een hoge output heeft en deze kan realiseren binnen een goede mentaliteit en een positieve bedrijfscultuur waarbij de waarden positiviteit, respect, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden.

Daarom gaan wij in 2020 volop op zoek naar nieuwe medewerkers die graag hun steentje willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een professionele, moderne en toffe “boîte” en deel willen uitmaken van één van onze teams van goede, gemotiveerde en toffe medewerkers die het allerbeste voorhebben met elkaar én de organisatie!

Wil je weten naar welke profielen we op zoek zijn en ben je nieuwsgierig naar de troeven die het lokaal bestuur van Kraainem voor jou in petto heeft?

Kom dan zeker langs op ons jobcafé voor een eerste kennismaking, om de sfeer op te snuiven, onze ambitieuze toekomstplannen te weten te komen en te ontdekken waarom wij een aantrekkelijke werkgever zijn en jij een meerwaarde voor ons kan betekenen.

  • talent

Openingsuren en contact

Dienst Personeelszaken

adres
Arthur Dezangrélaan 17
1950 Kraainem
e-mail
personeelsdienst@kraainem.be