naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Laatste kans, nog tot zondag: de Grote Kraainem-enquête!

Gepubliceerd op vr 30 augustus 2019
Een bevraging bij de inwoners van Kraainem

Beste inwoner van Kraainem,

In het begin van dit jaar startte een nieuwe legislatuur, met een nieuwe bestuursploeg. Dit leek ons het ideale moment om uw mening te vragen over wat de gemeente kan betekenen voor u.

Tegelijkertijd werken politiek en administratie momenteel aan een meerjarenplan voor de gemeente.  Op basis hiervan vormen we een toekomstvisie, waar het bestuur, samen met haar inwoners, de volgende jaren naartoe wil werken.

We vragen het aan u!

We nodigen alle inwoners van Kraainem ouder dan 16 jaar dan ook van harte uit om deel te nemen aan de Grote Kraainem-enquête! In de enquête wordt gepeild naar wat volgens u, als inwoner van Kraainem, de troeven zijn van de gemeente en wat er beter kan.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. U kan dit doen via de gemeentelijke website, via volgende link:

www.kraainem-enquete.be

Indien u niet over internet beschikt, kan u een papieren exemplaar ophalen aan de receptie van het gemeentehuis of bellen naar 02 719 20 40.

De enquête loopt tot en met 6 oktober 2019. De resultaten worden anoniem verwerkt door het onderzoeksbureau Indiville. Bij vragen of opmerkingen over deze enquête kan u terecht bij Indiville: Jo Steyaert via jo@indiville.be of Jurgen Minnebo via jurgen@indiville.be .

Eind oktober 2019 organiseren we een infosessie in het gemeentehuis waar we het eindrapport presenteren (de datum van deze infosessie wordt in de eerste week van oktober bekendgemaakt op onze website www.kraainem.be).

Wij danken u nu reeds voor uw medewerking!

 

Joëlle Eggermont                                                                                                          Bertrand Waucquez

Algemeen directeur                                                                                                    Burgemeester

De schepenen:  Elisabeth de Foestraets, Marie-France Constant, Véronique Caprasse, Johan Forton en Pierre Simon            

De voorzitter van het OCMW: Françoise Devleeschouwer  • enquete

Openingsuren en contact

Dienst Communicatie

adres
Arthur Dezangrélaan 17
1950 Kraainem
tel.
02 719 20 59
e-mail
info@kraainem.be

Lees meer artikels over