Artiestenparcours

Sinds 1997 is het tweejaarlijks Artiestenparcours van Kraainem een vaste waarde in onze evenementenkalender: een aanrader voor kunstliefhebbers en artiesten.

2020 heeft ons leven overhoop gegooid en tot op vandaag houdt corona ons leven in de ban. Maar misschien heeft deze crisis en de lockdowns je wel inspiratie gegeven om je artistiek uit te leven? Misschien heb je tijd gevonden om een kunst te leren en ontpopte de kunstenaar in jezelf?

Wil je je artistieke talent delen met alle inwoners van onze gemeente? Dan ben jij de artiest die wij zoeken voor deze 13de editie! We zoeken artiesten die hun kunst tentoonstellen in hun eigen woonkamer of garage. We beseffen dat dit niet in elke woning mogelijk is, daarom doen we een warme oproep om je woning ook open te stellen als expositieruimte voor kunst van andere lokale artiesten.

Het parcours gaat door tijdens het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021, met een receptie voor de deelnemers op vrijdag 15 oktober 2021. Ben je vrij dat weekend en wil je meedoen?

Schrijf je dan in tot 15 juni 2021, via het e-formulier hieronder of telefonisch, elke weekdag tussen 9 en 12 uur.

Meer info